6 x 300 g Lukullus Natvoer Gemengd pakket

  • 6 x 300 g Lukullus Natvoer Gemengd pakket

Lukullus pouches brengen zuidelijke flair van Italië, Frankrijk en Spanje in de hondenbak. Nu alle smaken in gunstig voordeelpakket! In practisch vershoudzakje. Voor meer informatie klik hier.

(0)
745 punten

Productbeschrijving

Verwen uw hond nu met de mediterrane specialiteiten van de Italiaanse, Spaanse en Franse keuken en tover een lekker menu in de hondenbak - behoedzaam gekookt in het Lukullus vershoudzakje. De Lukullus vershoudzakjes zijn handzaam en garanderen aromatische smaak bij iedere maaltijd, evenals makkelijk en schoon portioneren. Bovendien zijn de vershoudzakjes in tegenstelling tot blikken makkelijk weg te gooien.

Lukullus vershoudzakjes in de smaken Italië, Frankrijk en Spanje: de combinatie uit de beste kwaliteit dierlijke proteïnen en typische ingrediënten van het land met een scheutje olijfolie draagt ertoe bij, dat uw hond met belangrijke voedingsstoffen en vitaminen wordt verzorgd - volledig zonder chemische toevoegingen, zoals aroma-, kleur- en lokstoffen. Want de natuur levert alles, wat uw hond nodig heeft. Alle ingrediënten worden vers en behoedzaam verwerkt. Dat behoudt de oorspronkelijke smaak van vlees en groente en stelt het voedingstofgehalte zeker. Lukullus vertrouwt op de kracht der natuur.

Ieder voordeelpakket Lukullus vershoudzakjes bevat telkens 24 zakjes à 300 g en is voor de voordelige voorraadsprijs verkrijgbaar.

Lukullus vershoudzakjes zijn in de volgende mediterrane smaken verkrijgbaar:

  • Lukullus Spanje: Kip in Paellarijst en Groente
  • de temperamentvolle, Spaanse receptuur met veel malse kip en Paellarijst levert waardevolle proteïne en ballaststoffen. Gecombineerd met heerlijke paprika en erwten biedt Lukullus uw hond de beste kwaliteit vitaminen. De finishing touch met de fijnste olijfolie en biotine zorgt voor een glanzende vacht en gezonde huid. ¡Hola España!

  • Lukullus Frankrijk: Rund met Aardappel en Ratatouille:
  • Deze exquise, Franse receptuur biedt met sappig rundvlees waardevolle proteïne. Aardappelen zorgen voor voldoende ballaststoffen en koolhydraten, terwijl malse Ratatouille uit paprika, aubergine en courgette veel hoogwaardige vitaminen levert. Het lekkere menu is met de beste kwaliteit olijfolie en biotine afgerond voor een glanzende vacht en gezonde huid. Vive la France!

  • Lukullus Italie: Lam met Tortellini en Tomaten:
  • deze rijke receptuur zorgt voor puur Italiaans levensgevoel: sappig lamsvlees levert waardevolle proteïne, heerlijke tortellini verleent de receptuur belangrijke koolhydraten. Zongerijpte tomaten verzorgen uw hond met vitaminen. Deze Italiaanse lekkernij bevat bovendien een beetje hoogwaardige olijfolie, evenals biotine, voor een glanzende vacht en gezonde huid. Bella Italia!



Volgende combinaties voordeelpakketten zijn verkrijgbaar:

Gemengd voordeelpakket bestaande uit:

  • 8 x 300 g Lukullus vershoudzakje Italië
  • 8 x 300 g Lukullus vershoudzakje Spanje
  • 8 x 300 g Lukullus vershoudzakje Frankrijk



Lukullus verkoopt ook droogvoer en snacks:
Voor het droogvoer van Lukullus klik hier
Voor de snacks van Lukullus klik hier